Smuk aftenhimmel og et efterår der går på hæld

Efteråret går på hæld i det nordlige Troms. Dagene bliver mærkbart kortere og bladene på træerne bliver færre. Vi har udnyttet efterårstiden maksimalt, og har blandt andet været på tur til Vassnes og på toppen af Mefjellet. I de små ting har vi fundet det smukke i efteråret – og samtidig har vi selv følt os meget små og ydmyge i de store og voldsomme fjeldområder. Dagen hvor vi går op på Mefjellet – 658 moh – bliver vi nærmest blæst omkuld af naturens kræfter. Blæsten på toppen er hård, så det kniber med at holde balancen og kameraet på én gang. Men udsigten! Den er som sædvanlig fantastisk.

Går langs vores egen elv – Storengelven – i jagten efter vandstæren, og finder den 🙂
De allersidste revling er plukket og hældt over med vodka. Nu skal de bare stå og hygge sig i skabet de næste mange måneder, måske helt til næste vinter.

Aftenhimlen og morgenlyset over Kvænangsfjeldene har vist sig fra sin udpræget smukke side flere aftener, og en dag med overskyet vejr, kan himlen bare være det, der fanger øjet.

Bladene på træerne bliver færre og færre, tydeligt at også efteråret går på hæld. og snart bliver overtaget af vinteren. Vi vil beholde alle synsintrykkene på nethinden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *