Hvem er vi

Vi er et gråhåret ægtepar årgang 48 og 50. Har 2 dejlige sønner, der begge har stiftet familie og i tilgift har givet os 2 fantastiske svigerdøtre og 4 skønne børnebørn. 2 i Australien og 2 i Danmark.
Vi har mange fritidsinteresser: Fotografering – fiskeri – litteratur – hytteliv – vandreture – fugle – planter – dyr – håndarbejde – og meget mere…
Vi synes det er godt at få frisk luft i lungerne, opleve naturen, men også at slappe af og have det sjovt med iagttagelser og projekter på hjemmefronten.

På plus60puls.dk kommer du omkring det nordlige Norge, Australien, Østjylland, Himmerland, Egenseområdet ved Kattegat og indsejlingen til Limfjorden.
Du vil møde os på vandring i fjelde med rygsæk og telt. Vi tager dig med på topture og dagsture. Du kommer også med i 4WD ud i den australske outback og på hiking-ture i Australien. Ligesom du følger os på ture, store som små f.eks. i Lille Vildmose, omkring Egense og i Egebjerg og får et indblik i stort og småt i vores dagligdag.

Vores CV

  • 9 gange i Australien siden 1996. Ture i alle 6 delstater, med medbragt telt og rygsæk fra Danmark
  • Ture til det nordlige Skandinavien stort set hvert år siden 1976. I bil (med påhægtet trailer til opbevaring af “habengut” og med mulighed for påhægtning af eget konstrueret og interimistisk “køkkentelt”) – med tog (sovevogn Göteborg – Kiruna), bus, færge, fly, til fods og har haft med fritidshytte i Kvænangen, det nordligste Troms i mange år. Huset er solgt i 2020.
  • Sommerhus i Egense siden 2004. 

Uddannelse og beskæftigelse

Erik
4-årig grafisk uddannelse og efterfølgende 2-årig studie og eksamen fra Den Grafiske Højskole
1974-2012 – Leder af Materialecentret, et forlag målrettet specialundervisningsmaterialer til og om hørehæmmede, døve og døvblinde samt professionelle inden for områderne
2012 – Seniorliv

Karen
Udlært boghandlermedhjælper og efterfølgende biblioteksassistent.
HF på Søborg Gymnasium og basisåret på humaniora AAU
1974 – 2012 – Informationskonsulent på Aalborg Universitetsbibliotek, primært inden for områderne PR,  webredaktion og publikumsbetjening
2012 – Seniorliv

Mange gode hilsner Karen og Erik
– og god fornøjelse med vores hjemmeside og blog