Ny symaskine

pfaff-symaskinen-webJeg har fået en ny symaskine 🙂 En Pfaff Ambition Essential, som nu erstatter min 25 år gamle Singer.

Jeg har fået syet nogle småting, for at afprøve alle de mange nye faciliteter, der nu pludselig er til rådighed. Symaskiner har udviklet sig til små computere på de år jeg har haft min gamle, gode Singer, så i starten var jeg stolt over bare at kunne finde ud af at SY 🙂 på dette nye vidunder.

Nu kører det rigtig godt, og jeg har fået syet en lille kurv, en mulepose og et babytæppe. På muleposen har jeg prøvet nogle af de mange, mange sømme der er at vælge imellem. Sjovt! Der er stadigvæk mange uprøvede funktioner.

taske-web

Jeg har været så heldig at få en bunke nye skønne stoffer i fødseldagsgave – dejligt. Nogen af dem har jeg brugt lidt af her. Desuden har jeg en del stof, som jeg har arvet efter min mor. Det er bl.a. rester fra flere at hendes egne syprojekter, hun syede meget tøj til sig selv for år tilbage. Der er også gamle duge og mellemværker fra min bedstemor og min svigermor. Kønne hæklede, syede og kniplede ting, som kan forvandles til mange spændende nye produkter. Kun fantasien sætter grænserne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *